26.06.2010

aslında öyle demek istemedi o ablaları.uykusuzluk bi taraflarına vurdurdu.

22.06.2010

sıkıldım ben yaa. valla. blog mlog gelip geçiciymiş bunlar. hem size ne benim naptığımdan yaa?

13.06.2010

1.Abaza lezbiyen muhabbeti.
2.Abaza kız muhabbeti.
3.Abaza erkek muhabbeti.

bu üçünden -bu sırayla- çok korkuyorum.

12.06.2010

neyse böyle işte yaa. yarın ya da yok yok yarın değil de "öbürsügün" yazıcam. kesin.
abicim blogun tasarımını değiştireyim mi? yeni döneme yeni şekil yapalım. böyle ferah bişeyler olsun içim kararıyo baktıkça a. böyle beyaz da değil de daha renkli bişeyler mi yapsak. free stayla.
son yazdığım kayıttan beri neler olmuş yaa. tamam, ben de başıboş bırakmak istemezdim sevgili blogumu ama şartlar öyle gerektirdi be sevgili okur. tabi hala sevgili bir okurumuz varsa. neyse efenim ben yokken blogger kendini yenilemiş, bir de yorum yazmaya yeltenirken karşıma çıktı da, sırf doğrulamak için bana yazdırdığı "bloslö" kelimesini asla unutamayacağım. hani yorumun nerede, koskoca sayfada bir tane yorumun yok allahın cezası diyenlere de çok ama çok utanarak şifremi unuttuğumu söylemek zorundayım. gerçekten, resmen, "şifremi unuttum" linkine tıklamak zorunda kaldım yaa. çok utanç verici. gözlerimden bir damla yaş geldi. şifresini unuttu diye bir damla dahi olsa yaş dökmek büyük bir mesele bence. neyse, yazacağım. artık eski formuma geri döneceğim. özür kaydım burada noktalanırken küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum. hadi çüzenzi.

9.06.2010

şu blogu takip eden tek insansın Karyenic.
yazarı bile takip etmiyor lan.
eski sevgilimin parfümünü bir dişide kokladım bugün.çok korkunçtu.
chanel kokulu yarim.

p.s.eski sevgilim erkekti.evet.eminim.

2.06.2010

Sevgili Zögfe P.
Nasılsın iyi misin.
Umarım yaşıyorsundur.
Sevgiler,
Sıçrak.
Vicdanen rahatlamak* diyince aklıma 2 gün önce yaşadığım muhterem olay geldi okurcuğum.
31ini 1ine bağlayan gece saat 3.5'ta kalkıp analitik geometri sınavına çalışıp 4.5'ta geri yattım.Şimdi yatayım sabah erken kalkıp çalışırım* felsefesine olan sarsılmaz inancımı böyle böyle pekiştirdim.
Cümleten mucuklar.
Ne zaman Edebiyat sınavında kitap sorusu çıkıcak olsa,sınav vakti yaklaştıkça sırf o kitabı okumamak için hiç olmıycak kitaplara yeltenirim ben.Vicdanen daha rahat mı oluyorum ne oluyorum tam farkına varamıyorum ama öyle işte.O başladığım kitapları da en olmıycak yerlerinde bırakırım hatta.Koyarım bir köşeye başka bir sınavdan önce kaldığım yerden devam ederim.
Blog kaydınız başarıyla yayınlandı! yazısı çıkınca ekranda böyle anlık bi sevinç yaşıyorum ben.size de oluyor mu o?
sevgili okurs.faturalı hat insanı oldum.yeni numaramın sonu 31le bitiyor ayrıca.bunu da öğrendiğin iyi oldu.hadi çüzingen.